Achtergrond

Achtergrond

TACS -gestationeerd in Hilversum, Amstelveen en Eindhoven, biedt jou alle mogelijke opleidingen en ruimte om jezelf snel en trefzeker te ontwikkelen. Daarom zoeken wij alleen leuke collega’s!

Al 32 jaar is TACS Informatisering B.V. een solide detacheringsbedrijf wat werkt op basis van gunning en vertrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het tijdelijk inzetten van hoogwaardige IT specialisten. Hetgeen niet wegneemt dat TACS ook mensen levert voor een vast dienstverband of een combinatie daarvan.

Samen met onze geweldige medewerkers geven wij graag een deel van onze voorspoed terug aan onze medemens en dieren. Daarom zijn wij stichting Aap ook erg dankbaar voor hun inzet richting een beter dierenwelzijn. Inmiddels steunen wij stichting aap dan ook al meer dan 20 jaar. Normaliter specialiseren wij ons in het rekruteren van IT specialisten, maar voor de tijger Suzu en de chimpansee Marria maken wij met liefde een uitzondering. Beide dieren kennen een tragisch en verwaarloosd verleden, maar dankzij stichting Aap zijn ze allebei weer gezond en goed verzorgd. Steun ook stichting Aap of adopteer een dier net zoals de vele bedrijven die al een dier hebben geadopteerd. Bekijk de goede doelen die TACS steunt.